2013-03-20 16:53:38• hírek • (x)

Emma Motors - rengeteg szolgáltatás egy helyen

Gumiszervizként indult, az egyik legkomplexebb szolgáltatást nyújtó autószervizzé vált az Emma Motors.

Autószervizként indult 1997-ben az Emma Motors karrierje, amely már akkor a szatmári megyeszékhely egyik leggyakrabban felkeresett szervize volt. Ez az Ócskapiac közelében, az Ady Endre utcában található, így a forgalmas kereszteződésben található műhely természetesen a megbízható szolgáltatásainak köszönhetően hamar népszerű lett az autósok körében. Ennek megfelelően 2000-ben autószervizzel bővült a műhely, később az épületet is modernizálták, 2010-ben pedig az Emma Motors is csatlakozott az Auto Check Center (ACC) szervizhálózatához.

A szervizben gyakorlatilag mindennel foglalkoznak, amire egy átlagos autósnak szüksége lehet: az autógumik mellett a gépkocsik karbantartásával, javításával foglalkoznak, mindennel, ami mechanika. A szervizben dolgozók értenek a felfüggesztéshez, fékekhez és autó-villanyszereléshez is. Emellett profi szolgáltatásokat nyújtanak autó-diagnosztikában, valamint az autós légkondicionálók szervizelése sem okoz gondot az Emma Motors-os szakiknak.

Az autószerviz hétköznaponként 8 és 17 óra között várja az autósokat, a gumiszerviz pedig minden munkanap 7 és 20 óra között tart nyitva. Az autókat öt beállóban javítják, kisebb "beavatkozások" esetében pedig előre bejelentkezni sem kell. Ha azonban nagy a baj az autóval, akkor érdemes előre egyeztetni, hogy a szerelők felkészülten várjanak a "páciensre", illetve minél hamarabb el tudják hárítani a bosszantó gondokat.

Az Emma Motorsnál egyébként mindig van valamiféle akció. Az egész évben ingyenes olajcsere jár azoknak az autósoknak, akik a szervizben vásárolják meg a motorolajat, és azoknak is ingyenes a szerelés, akik négy új autógumit vásárolnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: